Sopimusehdot


Sopimusehdot

Nämä sopimusehtomme ovat voimassa 23.2.2021 alkaen ja niitä sovelletaan Fitcasen tuottamiin maksullisiin digitaalisiin palveluihin. Voimme muuttaa sopimusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan sopimusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat palveluitamme verkkokaupastamme.

Asiakas vakuuttaa tutustuneensa sopimusehtoihimme ja sitoutuu noudattamaan niitä. Kun asiakas tilaa Fitcasen digitaalisen palvelun, hän käyttää sitä omalla vastuullaan. Asiakkaalla ei ole oikeutta esittää tai jakaa digitaalista sisältöä kolmansille osapuolille. Digitaalisen sisällön käyttöoikeus on voimassa ostohetkestä lähtien kulloisenkin tilausjakson ajan.

Verkkokaupan palveluiden sisällöt ja hinnat on esitetty kunkin ostettavan palvelun yhteydessä. Hintamme sisältävät arvolisäveron ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, joten tarkastathan ko. hinnat ostoskorista ennen kuin hyväksyt tilauksen. Asiakas voi maksaa verkkokaupassa ainoastaan käyttämällä Fitcasen hyväksymiä maksutapoja.

Fitcase käyttää kolmannen osapuolen (Instagram) sovellusta maksullisen digitaalisen sisällön jakamiseen ja palvelunsa tuottamiseen. Asiakkaan tulee olla rekisteröitynyt Instagram-sovellukseen, ottaakseen Fitcasen palvelun käyttöönsä. Asiakas vastaa itse rekisteröitymisestä ja mahdollisista siihen liittyvistä kolmannen osapuolen vaatimuksista heidän ehtojen mukaisesti. Fitcase ei ole vastuussa kolmannen osapuolen sovelluksen toiminnasta eikä sen aiheuttamista haitoista Fitcase-palvelun käyttämisessä.

Peruutusoikeus
Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus perua palvelun tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Digitaalisen sisällön osalta peruuttamisoikeus kuitenkin päättyy, kun asiakas on ottanut palvelun käyttöönsä liittymällä valmennusryhmään Instagramissa.
Immateriaalioikeudet

Fitcasella on immateriaalioikeudet kaikkeen tuottamaansa digitaaliseen sisältöön ja palvelusta saatavilla olevaan materiaaliin. Tällaisen aineiston kopioiminen, tulostaminen, levittäminen, välittäminen, muuttaminen tai linkittäminen muille verkkosivuille ja kaikenlainen muu kaupallinen hyödyntäminen tai yleisön saataville saattaminen ilman Fitcasen kirjallista lupaa on kielletty.